™ LET'S FESTIVAL: SIDONIE + ELASTIC BAND + BIGOTT + SUSAN'S RED NIPPLES a Salamandra Hospitalet de Llobregat, Friday, 5 de March de 2010. Agenda de festes universitàries i concerts

Agenda universitària

les millors festes universitàries de patatabrava.com

5 July 2018
Friday

LET'S FESTIVAL: SIDONIE + ELASTIC BAND + BIGOTT + SUSAN'S RED NIPPLES

Salamandra, Hospitalet de Llobregat

LET'S FESTIVAL: SIDONIE + ELASTIC BAND + BIGOTT + SUSAN'S RED NIPPLES a Salamandra (Hospitalet de Llobregat)

Salamandra
Av. Carrilet
08241 Hospitalet de Llobregat

Friday, 5 de March de 2010, 20:30

Ant: 16€ / Taq. 20€


SUSAN’S RED NIPPLES
Susan's Red Nipples, amb una curta trajectòria (va començar de zero en 2004), ha aconseguit guanyar la final nacional de Emergenza '09. Amb un so British i el "do it yourself" com a bandera, busca l'experimentació a les composicions.
Guitarres crues, baixos lineals i bateries contundents defineixen el seu directe. Mai l’ ha agradat les etiquetes i no té intenció de tancar-se a res.
www.myspace.com/susansred

BIGOTT
Després d'un sorprenent debut, “That Sentimental Sandwich” (King of Patio, 2005) i una ambiciosa i extensa continuació “What a Lovely Day Today” (Autoeditat, 2007) i “Fín” (Grabaciones en el Mar, 2009), ha completat una trilogia que en realitat mai va ser contemplada com a tal. “Fín” marca l'apogeu definitiu d'una carrera incorruptible, sent, a més, el treball més accessible de Borja Laudo, principal artífex del projecte Bigott, sense perdre amb això gens de la seva marcada personalitat. L'àlbum ha estat gravat en els estudis del sempre implicat Paco Loco, i, per a donar-li forma, el músic saragossà ha comptat amb aquest productor i la seva dona Muni Camón (Ex Maddening Flames), a més d’Andrés Perruca (ex bateria de El niño gusano) i Clara Carnicer, parella, musa i inseparable col•laboradora de l'artista.
http://www.myspace.com/myspacebigott

ELASTIC BAND
Elastic Band sorgeix en 2007. El punt de partida va ser la falta de prejudicis i la innovació, combinar mandolines sintetitzades, samplers, banjos i guitarres acústiques. Superposar elements per a acostar el seu so a la idea de collage, sense que la seva riquesa acabi desvinculant-lo de la música pop. I basar la solidesa de la proposta en un profund coneixement de la tradició. Set cançons van integrar un primer resultat, 'When the feeling is gone', que guanyava les Demoscópicas de Mondo Sonoro al gener de 2007. Un trio per al directe, la presència central de la mandolina de Pablo Román i la intensitat de l'espectacle com a prioritat. Pocs mesos després, l'actuació del grup rep el premi nacional Lagarto Rock. En el show, la tècnica es posa al servei de la contundència, el factor sorpresa i l'humor.
http://www.myspace.com/elasticparty

SIDONIE
Fa ara gairebé una dècada que Sidonie es va donar a conèixer al gran públic, després d'haver sorprès a tothom amb el seu primer EP “Dragonfly”, ple d'una sonoritat molt especial, on la psicodèlia, el rock, la música hindú o el surrealisme va exposar al trio barceloní a un aparador mediàtic sense precedents per a una formació d'origen independent. Els seus llegendaris concerts, amb performance inclosa, on podien acabar nus o disfressats, no va fer més que augmentar la seva popularitat i, immediatament, el seu primer disc “Sidonie” (Bip Bip 01) els va confirmar com més que una promesa.
“El incendio”, cinquè treball de la banda, és el disc d'amor de Sidonie, tema central d'aquest nou àlbum, l'eix sobre el qual versen les millors cançons mai escrites i interpretades pel trio barceloní. Unes cançons que estaven tancades en les seves goles i no s'atrevien a tocar, per això ha estat necessari gravar-ho a la primavera, en directe, a la nit, i envoltats d'ampolles de rom i instruments tan vells com l'havanera més antiga, per a poder cantar i cridar a l'alba: T’estimo!
http://www.myspace.com/sidoniespace

 

 

 

 
Festes universitàries i concerts a Barcelona
Festes universitàries i concerts a Girona
Festes universitàries i concerts a Lleida
Festes universitàries i concerts a Tarragona
Festes universitàries i concerts a Sabadell
Festes universitàries i concerts a Vic